De overledene wil graag donaties voor een of meerdere Stichtingen laten ophalen bij de uitvaartdienst. De meeste aangeboden Donatieboxen of Collectebussen zijn van plastic gemaakt. Dit is geen charmant plaatje. Het is praktisch, maar daar houdt het dan ook op.

Wij hebben daarom een mooi alternatief bedacht. Een mooie houten Donatiekist. Deze Donatiekist of Donatiebox, wordt geleverd met een smalle gleuf, de box is hoog en smal, tevens is deze Donatiekist te personaliseren met het logo van uw organisatie en verwisselbare Stichting-bordjes.

Heeft u andere personalisatie wensen, neemt u dan even contact met ons op, we denken graag mee over een passende oplossing voor uw organisatie.

Sorteer op
 • Houten Donatiekist
  Houten Donatiekist
  € 92,50
 • Houten Donatiekist met wissel bordjes voor Stichtingen
  Houten Donatiekist met wissel bordjes voor Stichtingen
  € 97,50
 • Houten Donatiekist geheel op maat
  Houten Donatiekist geheel op maat
  € 115,00
 • Donatiebordjes met standaard
  Donatiebordjes met standaard
  € 25,00
 • Wissel Donatiebordjes
  Wissel Donatiebordjes
  € 12,00

Klantenservice

De levertijd van een gepersonaliseerd product is standaard 3 weken. Heeft u uw gepersonaliseerde product eerder nodig, geef het altijd meteen aan bij de bestelling.

Stel u heeft een herinneringskist nodig voor een begrafenis of condoleance, u kunt dan het beste even bellen ivm korte levertermijn.

Een gepersonaliseerd product echt snel nodig? Bel ons even om te checken hoe druk het is. En of dat nog lukt. Mailen mag ook!

Wilt u iets ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Wilt u iets vragen? U kunt ons van ma-vr bellen tussen 9:00 en 17:00 uur op +31(0)70 250 109 2 of via Whatsapp op +31 (0)6 19177026 Of wilt u mailen? info@houtenherinneringskist.nl

Wilt u iets zien, bespreken of ophalen? Wij hebben een kantoor op de Hoog Harnasch 40 te Den Hoorn. Bel even voor u langs komt!

© 2019 - 2020 Houten Herinneringskist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel