Wilt u voor uw organisatie een mooie plek om de overledenen van het jaar te herdenken. Een Houten Herdenkingsboom is een prachtige, natuurlijk en bijzonder persoonlijke manier om overledenen te herdenken.

Personaliseren
Indien gewenst kan een en ander gepersonaliseerd worden, zodat het product op uw organisatie is aangepast. Denk aan kleurgebruik, lettertype en logo.
U kunt in het menu de kleuren voor het product selecteren of invullen. Ook de wens voor toevoeging van het logo kan daar.

Wilt u eventueel verder personaliseren, dan kunt u daar altijd even een opmerking over achterlaten. Wij nemen dan contact op over de uitvoering, eventuele vragen en bijkomende kosten.

Sorteer op
  • Houten Herinneringsboom M
    Houten Herinneringsboom M
    € 87,50
  • Houten Herinneringsboom L
    Houten Herinneringsboom L
    € 121,50

Klantenservice

De levertijd van een gepersonaliseerd product is standaard 3 weken. Heeft u uw gepersonaliseerde product eerder nodig, geef het altijd meteen aan bij de bestelling.

Stel u heeft een herinneringskist nodig voor een begrafenis of condoleance, u kunt dan het beste even bellen ivm korte levertermijn.

Een gepersonaliseerd product echt snel nodig? Bel ons even om te checken hoe druk het is. En of dat nog lukt. Mailen mag ook!

Wilt u iets ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Wilt u iets vragen? U kunt ons van ma-vr bellen tussen 9:00 en 17:00 uur op +31(0)70 250 109 2 of via Whatsapp op +31 (0)6 19177026 Of wilt u mailen? info@houtenherinneringskist.nl

Wilt u iets zien, bespreken of ophalen? Wij hebben een kantoor op de Hoog Harnasch 40 te Den Hoorn. Bel even voor u langs komt!

© 2019 - 2020 Houten Herinneringskist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel