Help ik heb al besteld, maar wil mijn bestelling aanpassen.

  • Komt u er gauw na uw bestelling achter dat u nog iets extra's wilt, bestel dat dan gewoon via de webshop en kies bij de verzendopties voor "Afhalen in Den Haag" Wij voegen de order dan samen tot 1 order en maken alles tegelijk voor u gereed.
  • Wilt u een artikel schrappen uit uw bestelling? Dat kan eigenlijk niet, als de betaling akkoord bevonden wordt door ons, is de order compleet en gaan wij direct aan de slag om het voor u gereed te maken.
  • Zijn we al in de ontwerpfase en wilt u dan nog iets bijbestellen, overleg dat dan via de e-mail of eventueel telefonisch.

Terug naar Veelgestelde vragen
Naar de Webshop
Contact opnemen

Klantenservice

De levertijd van een gepersonaliseerd product is standaard 3 weken. Heeft u uw gepersonaliseerde product eerder nodig, geef het altijd meteen aan bij de bestelling.

Stel u heeft een herinneringskist nodig voor een begrafenis of condoleance, u kunt dan het beste even bellen ivm korte levertermijn.

Een gepersonaliseerd product echt snel nodig? Bel ons even om te checken hoe druk het is. En of dat nog lukt. Mailen mag ook!

Wilt u iets ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Wilt u iets vragen? U kunt ons van ma-vr bellen tussen 9:00 en 17:00 uur op +31(0)70 250 109 2 of via Whatsapp op +31 (0)6 19177026 Of wilt u mailen? info@houtenherinneringskist.nl

Wilt u iets zien, bespreken of ophalen? Wij hebben een kantoor op de Hoog Harnasch 40 te Den Hoorn. Bel even voor u langs komt!

© 2019 - 2020 Houten Herinneringskist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel