Van welk materiaal zijn de Houten Herinneringskisten gemaakt?

De Houten Herinneringskisten worden gemaakt van blank massief vurenhout en zijn hierdoor sterk en duurzaam. Bij elke kist zit standaard een kistoverval met een hangslotje en twee sleuteltjes (tenzij specifiek anders vermeld).

Omdat hout een natuurproduct is kan het gaan werken, dit kan oneffenheden in het product veroorzaken, desondanks dit maakt dit het product wel uniek en ambachtelijk. Rekeninghoudende met het robuuste materiaal proberen wij de kist alsnog zo glad als mogelijk af te werken en daarin proberen om in al uw wensen te kunnen voorzien!

Bestel hier uw Houten Herinneringskist

Terug naar Veelgestelde vragen
Naar de Webshop
Contact opnemen

Klantenservice

De levertijd van een gepersonaliseerd product is standaard 3 weken. Heeft u uw gepersonaliseerde product eerder nodig, geef het altijd meteen aan bij de bestelling.

Stel u heeft een herinneringskist nodig voor een begrafenis of condoleance, u kunt dan het beste even bellen ivm korte levertermijn.

Een gepersonaliseerd product echt snel nodig? Bel ons even om te checken hoe druk het is. En of dat nog lukt. Mailen mag ook!

Wilt u iets ruilen of retourneren? Klik dan hier voor onze ruilen & retour voorwaarden en formulier.

Wilt u iets vragen? U kunt ons van ma-vr bellen tussen 9:00 en 17:00 uur op +31(0)70 250 109 2 of via Whatsapp op +31 (0)6 19177026 Of wilt u mailen? info@houtenherinneringskist.nl

Wilt u iets zien, bespreken of ophalen? Wij hebben een kantoor op de Hoog Harnasch 40 te Den Hoorn. Bel even voor u langs komt!

© 2019 - 2020 Houten Herinneringskist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel